OVER WOW

Op deze pagina stellen wij ons graag even voor

Ons verhaal

Wij zijn de zussen Isabel en Renate Renne. In 2015 begon Renate aan de Allround kappers opleiding op het IMKO college. Nadat ze deze in 2017 succesvol afrondde ging ze naast het werken in een kapsalon een opleiding volgen voor haar andere passie: make-up. 

Toen ze deze visagie opleiding ook succesvol kon afronden bleek dat ze graag zelf wilde ondernemen. Daarom richtte Renate in 2017 ‘Kapsalon & Visagie WOW @Renate’ op. 

In de kapsalon kreeg Renate regelmatig de vraag of er naast ‘clip-ins’ ook een mogelijkheid was tot permanente hairextentions. Begin 2020 ontstond daarom het idee om hairweaves te gaan aanbieden. Al snel bleek dat dit te veel tijd zou kosten voor Renate alleen, dus richtte ze samen met Isabel ‘WOW Hairweaves’ op. 

isabel renate renne wow hairweaves prinsenbeek
renate renne kapsalon wow hairweaves prinsenbeek

Renate aan het woord

Renate: “Met veel passie beoefen ik het kappersvak. Het contact en de band met de klanten is iets wat mij aanspreekt in deze branche. Het mooiste in iemand naar boven halen en hem/haar prachtig naar buiten laten gaan is iets waar ik elke dag van geniet.

Regelmatig volg ik trainingen om de nieuwste trends te volgen. Dit zijn voornamelijk trainingen voor bruidskapsels, maar ook om de nieuwste (op)scheertechnieken voor heren te leren.

Vaak vragen mensen wat ik het leukst vind om te doen. Dit vind ik een moeilijke vraag, want er is niet één ding dat ik het leukst vind. Juist de afwisseling maakt dit vak zo mooi.

Isabel aan het woord

Isabel: Ik plaats voornamelijk hairweaves. Dit is een precisiewerk en daarom echt iets voor mij. Wat ik het mooiste vind is wanneer dames met dunner haar bij ons naar buiten lopen met een mooie volle bos hairweaves en daardoor meer zelfvertrouwen hebben. Hierbij vinden we het belangrijk dat het wel natuurlijk blijft, niemand wil tenslotte dat anderen zien dat je een beetje hebt gesmokkeld met je volle haarbos.

Het werk zelf en onze ontzettend leuke klantenkring maken dat dit werk tevens mijn hobby is.”

isabel renne kapsalon wow hairweaves prinsenbeek

Graag ontvangen wij u in onze salon

Liefs,

Renate & Isabel