SPRAYTAN

Voor een prachtige natuurlijke tint

Veilig en verantwoord

Spraytan is een veilige en verantwoorde manier van bruinen zonder zon of zonnebank. Binnen een kwartier sta je weer aangekleed buiten. Omdat wij werken met een speciaal spraytan apparaat wordt de tanningsvloeistof zeer fijn over de huid verneveld. Hierdoor zie je geen vlekken en is je tan prachtig egaal. De tanning blijft tot 7 dagen zitten en spoelt er met het douchen geleidelijk aan af. 

 Ideaal voor feestjes, festivals, bruiloften of voorafgaand aan een vakantie. Belangrijk om te weten is dat er geen UV-filter in de tanvloeistof zit, je eigen huid verkleurd dus als die wordt blootgesteld aan zonnestralen.

 

 

 

 

Voorbereiding

  1. Om zo lang mogelijk te genieten van de spraytan adviseren wij je huid een dag vóór het spraytannen te scrubben. Op deze manier worden de dode huidcellen verwijderd en voorkom je dat deze na het spraytannen los gaan laten.
  2. Indien je jezelf scheert, doe dit minimaal 12 uur van tevoren, zo heeft je huid de tijd om tot rust te komen en voorkom je irritaties. Waxen kan tot 24 uur van tevoren.
  3. Zorg dat je huid zo schoon en droog mogelijk is vlak voor de spraytan. Draag bijvoorbeeld geen bodylotion, make-up en deodorant, en was je niet met lotions.
  4. Tijdens het spraytannen kun je naakt of topless gaan. Doe je dit liever niet? Draag dan een oude bikini of BH.
  5. We adviseren je donkere losse kleding te dragen na het spraytannen (totdat je hebt gedoucht). De vloeistof kan wat afgeven, maar is  uitwasbaar. Je kunt je kleren het best even laten weken in koud water en vervolgens in de wasmachine. 
  6. Direct na het spraytannen heb je al een mooi resultaat, maar na 3 uur is de tanvloeistof volledig ingewerkt, je kunt nu eventueel douchen (hoeft niet per se, maar het is wel aan te raden. Na het douchen is het namelijk nog egaler en geeft het zeker niet meer af).
  7. Tijdens deze 3 uur kun je beter geen sierraden dragen, niet transpireren/sporten en geen deo/parfum gebruiken.

Hoe werkt het?

Als je bij ons in de salon komt gaan we samen kijken naar je wensen. We werken met vloeistof van Marc Inbane die geschikt is voor ieder huidstype en die absoluut geen ‘wortel’ effect geeft. Daarna vragen we je jezelf uit te kleden en plaats te nemen in de tan cabine. Als je je liever niet volledig uit kleedt is het uiteraard mogelijk om een BH en/of onderbroek aan te houden, maar houdt er rekening mee dat dit enigszins bruin kan worden (nogmaals; dit kun je wel uitwassen). Vervolgens krijg je een haarnetje op en dan beginnen we met de spraytan. Je krijgt van ons instructies hoe precies te gaan staan en te draaien.

Tot slot blazen we de huid kort droog en kun jij je weer aankleden. Minimaal drie uur na de spraytan behandeling kun je jezelf douchen. Probeer jezelf tot die tijd niet in te spannen (niet zweten) en ervoor te zorgen dat je huid niet nat wordt. Tijdens de eerste douche beurt spoel je de bovenste laag eraf en is je kleur optimaal en egaal. Om hem zo te houden raden wij je aan jezelf droog te deppen en niet te wrijven.

Prijzen

Spraytan gehele lichaam 

Spraytan bovenlichaam

Spraytan benen

€25,00

€15,00

€15,00

Prijzen

Spraytan gehele lichaam €25,00

Spraytan bovenlichaam €15,00

Spraytan benen €15,00